Schoolreis met de bus naar Dierenpark Amersfoort met Tip Top Toers Almere

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Dierenpark Amersfoort

Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Dierenpark Amersfoort aanbieden.

Op zoek naar een leerzame en leuke schoolreis? Kijk dan niet verder! Dierenpark Amersfoort biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Leer over verschillende diersoorten uit alle delen van de wereld in een prachtige natuurlijke omgeving.

Met meer dan 400 dieren is er voor iedereen wat te zien. Van de grote katten tot de kleine vogels, van de exotische dieren tot de dieren uit onze eigen omgeving. Maak kennis met de dieren in de verschillende verblijven, leer meer over hun gedrag en leefwijze en ontdek hoe Dierenpark Amersfoort zich inzet voor de bescherming van deze dieren.

Onze gediplomeerde gidsen nemen u mee op een interactieve rondleiding en geven u interessante weetjes over de dieren. Bovendien zijn er speciale educatieve programma’s beschikbaar voor groepen, waaronder workshops en rondleidingen op maat.

Maak uw schoolreis compleet door ook een bezoek te brengen aan de speeltuin, de dierenshows en de horecagelegenheden. Er is voor iedereen wat te beleven!

Boek nu uw schoolreis naar Dierenpark Amersfoort en geef uw leerlingen een onvergetelijke Tip Top Toers ervaring!

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Dierenpark Amersfoort