Bus huren naar Disneyland Parijs met Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Disneyland Parijs

Boulevard de Parc, 77700 Coupvray, Frankrijk
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Disneyland Parijs aanbieden.

Een reis naar de magische wereld van Mickey, Minny, Donald, Katrien en vrienden. Wie wilt dit nu niet? Of geniet je meer van de thrill rides als Thunder Moutain, Hyper Space Mountain of een vrije val in Hollywood Tower Hotel?

Dit jaar zal het een bijzonder jaar worden bij Disneyland Parijs. In 2022 bestaat het park alweer 30 jaar. Daarnaast is het de verwachting dat ook dit voorjaar het Marvel Campus geopend gaat worden. Het jaar 2022 wordt weer Magisch!

Uiteraard kunt u ook lekker shoppen in Disney Village bij de verschillende Disney stores en de Lego store. En daarna lekker uitrusten met een lekkere koffie van Starbucks of lekker eten bij Rainforest Café. Het kan allemaal in dit magische deel van Frankrijk (Marne-la-Vallée/Chessy).

Een bus huren of touringcar huren is noodzakelijk als je met een groep naar Disneyland Parijs wilt. Maar uiteraard verwacht u meer wanneer u voor een vervoerder kiest. Als organisator komt er namelijk veel op u af. Wij kunnen hierbij helpen. Hoe groot uw groep ook is: wij kunnen de gehele reis organiseren. Wij regelen het vervoer ernaartoe, de entree van het park en eventuele extra’s zoals overnachtingen in één van de vele hotels (één van de Disney Resort Hotels of een hotel off-site in de omgeving.

Uiteraard tegen scherpe prijzen. Omdat bij iedere reis de wensen, de grootte van het gezelschap, het aantal af te leggen kilometers en de duur van de reis weer anders zijn, is het helaas niet mogelijk een prijsindicatie te geven. Hiervoor willen wij u vragen het offerteformulier in te vullen.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Disneyland Parijs