Schoolreis naar Dolfinarium met Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Dolfinarium Harderwijk

Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Dolfinarium Harderwijk aanbieden.

Op zoek naar een leerzame en onvergetelijke schoolreis? Dolfinarium in Harderwijk biedt een unieke ervaring voor jong en oud.

Dolfinarium is een van de grootste oceanaria in Europa, waar u kunt leren over de fascinerende wereld van dolfijnen, zeeleeuwen, robben en exotische vissen. Leer over hun gedrag, leefwijze en hoe zij worden beschermd door de experts in het park. Bekijk de spectaculaire shows met dolfijnen en zeeleeuwen en ontdek hoe intelligent en sociaal deze dieren zijn.

Maak een wandeling door het park en ontdek de verschillende verblijven van de dieren, zoals de tropische vissen, de haaien en de walvissen. Er zijn ook speciale educatieve programma’s beschikbaar voor groepen, waaronder rondleidingen en workshops.

Maak uw schoolreis compleet door ook een bezoek te brengen aan de speeltuin, de horecagelegenheden en de vele andere activiteiten die het park te bieden heeft. Er is voor iedereen wat te beleven!

Boek nu uw schoolreis naar Dolfinarium en geef uw leerlingen een onvergetelijke ervaring!

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Dolfinarium Harderwijk