Op schoolreis naar de Efteling

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Efteling

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Efteling aanbieden.

In de Efteling komen sprookjes echt tot leven. In één van de oudste parken van Nederland wandelt u met de leerlingen door het sprookjesbos, kunt u 4D-films bekijken of zelfs plaatsnemen in de bekende achtbaan Python. Of beleef samen met de leerlingen plezier in één van de andere dertig attracties. Ook de parkshows zijn absoluut de moeite waard.

De Efteling is maar liefst 365 dagen per jaar geopend. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is het park zelfs langer geopend.

Behalve het drukstbezochte, is de Efteling ook het grootste attractiepark van Nederland. De plattegrond dat je bij binnenkomst krijgt uitgereikt, is dan ook geen overbodige luxe.

Het is ook een ideale trip om met één van onze bussen te doen. Daarin kunnen we je als Tip Top Toers goed begeleiden in het hele traject.

In de Efteling vind je diverse attracties voor jong en oud. Attracties voor echte durfallen, zoals de onlangs geopende Baron 1898, maar ook voor het hele gezin, zoals de Droomvlucht en Fata Morgana.

Naast de meer dan dertig attracties zijn er ook diverse shows en ander entertainment. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij een van de vele restaurants of de kleinere eettentjes langs de routes.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Efteling