Op schoolreis naar Nemo Amsterdam met Tip Top Toers Almere

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Nemo Science Museum

Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Nemo Science Museum aanbieden.

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend en leuk wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol interactieve tentoonstellingen ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen kunnen zijn. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO kijk je met nieuwe ogen naar de wereld.

Primair onderwijs
Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen met de leerlingen op expeditie langs de verschillende tentoonstellingen en ontdek spelenderwijs hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn, hoe bliksem ontstaat en nog veel meer.

Voortgezet onderwijs
NEMO biedt voor het voortgezet onderwijs een leuke en leerzame aanvulling op de lessen in de klas. Onderzoeken en experimenteren staan centraal in het science museum. Leerlingen komen op een verrassende manier met wetenschap en techniek in aanraking. Op een interactieve manier leren ze zo meer over onder andere het ontwerpen van constructies, duurzaamheid en de werking van het brein.

Gratis workshops en werkbladen
Een bezoek aan NEMO kan op verschillende manieren worden ingevuld. Leerlingen zelf het museum laten ontdekken is er daar één van. De leerlingen meer structuur en verdieping bieden kan door de werkbladen bij een van de tentoonstellingen te gebruiken tijdens het bezoek.

Ga dus op ontdekkingsreis samen met Tip Top Toers en reserveer snel de bus.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Nemo Science Museum