Schoolreis naar Phantasialand Bruhl met bus van Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Phantasialand

Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, Duitsland
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Phantasialand aanbieden.

Wie zei dat een schoolreis saai moet zijn? Ga met de hele klas naar Phantasialand en beleef het ene avontuur na het andere in talloze attracties en shows voor alle leeftijden.

Phantasialand is een pretpark in Brühl, Duitsland. Het park is geopend in 1967, en is een van de meest populaire pretparken in Duitsland. Het park is gericht op families met kinderen en biedt een grote variëteit aan attracties, shows en activiteiten.

Phantasialand is beroemd om zijn unieke thema-gebieden, zoals China Town, Deep in Africa, Fantasy, Mexico, Mystery, en geheimzinnige Wintertraum, elk gebied heeft zijn eigen unieke architectuur, decor, attracties en shows.

Er zijn veel verschillende soorten attracties beschikbaar in het park, waaronder achtbanen, waterattracties, live shows, en kinderattracties. Sommige van de populairste attracties zijn de Taron, de snelste en meest intense achtbaan in Europa, de Black Mamba, een boomerangachtbaan, de Winja’s Fear & Force, een indoor attractie waar je in de huid kruipt van een held of een schurk.

Er zijn ook verschillende restaurants, winkels, en horecagelegenheden beschikbaar in het park. Phantasialand biedt ook speciale educatieve programma’s voor groepen, waaronder rondleidingen en workshops.

Phantasialand is een populaire bestemming voor gezinnen, vrienden en schoolreizen en wordt vaak beschouwd als een van de beste pretparken in Europa.

Boek nu jouw schoolreis naar Phantasialand en geef je leerlingen een onvergetelijke ervaring!

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Phantasialand