Sprookjesland Enkhuizen met een bus huren van Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Sprookjeswonderland

Kooizandweg 9, 1601 LK Enkhuizen
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Sprookjeswonderland aanbieden.

Sprookjeswonderland is een pretpark in Enkhuizen, Nederland. Het park is gericht op families met jonge kinderen en biedt een grote variëteit aan attracties, shows en activiteiten gebaseerd op sprookjes en verhalen. Het park is open van april tot en met oktober.

Sprookjeswonderland is ideaal als schoolreisje met de bus of touringcar.

Sprookjeswonderland is beroemd om zijn sprookjesachtige thema-gebieden, waaronder het kasteel van de Roodkapje, de tuin van de feeën, en het dorp van de 7 dwergen. Er zijn ook vele interactieve attracties zoals een sprookjesachtige speeltuin, een sprookjesachtige miniatuur trein, en een sprookjesachtige boottocht.

Er zijn ook veel live shows en demonstraties met sprookjesfiguren zoals Roodkapje, Sneeuwwitje, en de 7 dwergen. Er zijn ook restaurants, winkels, en horecagelegenheden beschikbaar in het park.

Sprookjeswonderland biedt ook speciale educatieve programma’s voor groepen, zoals rondleidingen en workshops. Het park is een populaire bestemming voor schoolreisjes.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Sprookjeswonderland