Op schoolreis naar Walibi Holland met Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Walibi Holland

Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Walibi Holland aanbieden.

Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol adrenaline, plezier en sensatie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tip Top Toers daagt je uit voor een spetterende schoolreis naar het adembenemende Walibi Holland in Biddinghuizen. Hier wacht een wereld vol spannende attracties, spectaculaire shows en fantastische herinneringen op jullie!

Walibi Holland is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een dag vol actie en avontuur. Dit geweldige attractiepark heeft voor elk wat wils, van adrenalinejunkies tot sensatiezoekers, en biedt talloze attracties die je hart sneller doen kloppen. Met meer dan 30 sensationele attracties en shows is er voor iedereen iets om van te genieten.

Attracties die je niet wilt missen:

  1. Goliath: Durf jij de hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux te trotseren? Goliath is een echte favoriet onder de waaghalzen en staat garant voor een onvergetelijke rit vol snelheid en loopings.
  2. Untamed: Voor de durfallen onder jullie is Untamed een must! Deze houten achtbaan met een unieke hybride constructie zorgt voor een wild en turbulent avontuur.
  3. Lost Gravity: Bereid je voor op een zwaartekracht tartende ervaring met Lost Gravity. Deze spectaculaire achtbaan met bizarre bochten en verrassende elementen zal je op het puntje van je stoel houden.
  4. Crazy River: Even genoeg van al dat snelheids- en g-krachtgeweld? Ga dan lekker samen in de Crazy River, een avontuurlijke wildwaterbaan die je nat en verfrist achterlaat.
  5. Exotic: Voel je de behoefte om de wereld even op zijn kop te zetten? Stap dan in de Exotic, een attractie waarbij de zwaartekracht jou alle kanten op lijkt te trekken!

Zorg ervoor dat je deze unieke kans niet mist om samen met je klasgenoten een geweldige dag door te brengen in Walibi Holland! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze speciale schoolreis.

Wil je meer informatie of wil je deze fantastische schoolreis boeken? Neem dan snel contact op met Tip Top Toers en ontdek alle mogelijkheden voor jouw schoolgroep.

Waag de sprong en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur in Walibi Holland!

Welke school wil hier niet naartoe? Boek via ons de ideale bus.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Walibi Holland