Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Julianatoren Apeldoorn

Amersfoortseweg 35, Apeldoorn

Hebben jullie zin in een onvergetelijk dagje uit vol plezier, avontuur en magie? Zoek niet verder! Tip Top Toers vervoert jullie graag voor een geweldige schoolreis naar het betoverende Julianatoren in Apeldoorn. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt voor een perfect georganiseerde en zorgeloze dag vol vertier.

Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren is een magisch pretpark speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Met meer dan 60 attracties en shows is er voor elk kind iets te beleven! Van spannende achtbanen tot leuke draaimolens en avontuurlijke waterattracties, Julianatoren biedt een breed scala aan vermaak voor jong en oud.

Het pretpark barst van de leuke activiteiten! Ga de hoogte in met de “Jul’s Rollerskates” en voel de adrenaline in je buik terwijl je naar beneden suist in de “Dino Tour.” Laat je betoveren door de magische shows op het park, waar bekende TV-helden zoals Jul en Julia voor een glimlach op ieders gezicht zorgen.

Voor de kleintjes is er de “Kabouterwonderland,” waar ze kunnen spelen in het speelparadijs en de vrolijke kabouters kunnen ontmoeten. En dat is nog niet alles! Er zijn ook leuke picknickplaatsen om even uit te rusten en te genieten van een heerlijke lunch.

Praktische informatie:

  • Datum en vertrektijd: De schoolreis naar Julianatoren kan op elke gewenste datum plaatsvinden. We vertrekken op een tijdstip dat het beste past bij jullie schoolrooster.
  • Vervoer: Tip Top Toers zorgt voor veilig en comfortabel vervoer met onze moderne touringcars. Jullie hoeven alleen maar in te stappen en te genieten van de rit!
  • Begeleiding: Tijdens de reis en in het pretpark zorgen onze ervaren begeleiders voor een professionele en gastvrije begeleiding.

Het reserveren van jullie schoolreis naar Julianatoren is eenvoudig.

Neem gewoon contact op met ons vriendelijke team, en wij regelen alles voor jullie. Of het nu gaat om een kleine groep of een hele klas, bij Tip Top Toers zijn jullie aan het juiste adres.

Wacht niet langer en geef jullie leerlingen een dag vol lachende gezichten en blijvende herinneringen. Boek vandaag nog jullie schoolreis naar Julianatoren met Tip Top Toers en ervaar de magie van dit fantastische pretpark!

Impressie over de bestemming:

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig.

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.