Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Nemo Science Museum Amsterdam

Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend en leuk wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol interactieve tentoonstellingen ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen kunnen zijn. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO kijk je met nieuwe ogen naar de wereld.

Primair onderwijs
Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen met de leerlingen op expeditie langs de verschillende tentoonstellingen en ontdek spelenderwijs hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn, hoe bliksem ontstaat en nog veel meer.

Voortgezet onderwijs
NEMO biedt voor het voortgezet onderwijs een leuke en leerzame aanvulling op de lessen in de klas. Onderzoeken en experimenteren staan centraal in het science museum. Leerlingen komen op een verrassende manier met wetenschap en techniek in aanraking. Op een interactieve manier leren ze zo meer over onder andere het ontwerpen van constructies, duurzaamheid en de werking van het brein.

Gratis workshops en werkbladen
Een bezoek aan NEMO kan op verschillende manieren worden ingevuld. Leerlingen zelf het museum laten ontdekken is er daar één van. De leerlingen meer structuur en verdieping bieden kan door de werkbladen bij een van de tentoonstellingen te gebruiken tijdens het bezoek.

Ga dus op ontdekkingsreis samen met Tip Top Toers en reserveer snel de bus.

Impressie over de bestemming:

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig.

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.