Schoolreis naar Artis met Tip Top Toers

Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Artis

Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Artis aanbieden.

Wie kent deze dierentuin niet? Artis in Amsterdam is één van de bekendste dierentuinen welke gevestigd is in onze hoofdstad, Amsterdam. Deze dierentuin heeft een mooi park, waar je lekker onder de bomen door kan lopen en hierbij kan je alle dieren zien en bewonderen.

En dat allemaal in hartje Amsterdam. Echt genieten van dit stukje historie.

Artis is één van de oudste dierentuin in Nederland. Het dierenpark heeft 27 monumentale panden die grotendeels uit de 19e eeuw afstammen. Artis heeft de afgelopen jaren veel vernieuwd zoals: Aanleg van het wolvenbos, nagemaakt Afrikaans savannelandschap en het vlinderpaviljoen.

In 2005 werd het nieuwe insectarium geopend, sindsdien hebben ze het grootste insectarium van de hele wereld!

Elke dag heeft Artis weer nieuwe activiteiten in haar dagagenda te staan. Hierdoor is elke dag anders! Erg leuke dagactiviteiten zijn bijvoorbeeld: de dieren voeren, een voorstelling in de grote koepel van het planetarium of rondleidingen door het park.

Met Tip Top Toers kan je deze ideale schoolreis boeken, om samen met jouw school/klas alle dieren te bekijken. En aarzel niet en huur die bus. 

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Artis