Zet koers naar...

Schoolreis bus huren naar Parc Asterix

Parc Astérix, 60128 Plailly, Frankrijk
Op zoek naar een geschikte schoolreis inclusief bus vervoer? Wij kunnen u een passende schoolreis met de bus naar Parc Asterix aanbieden.

Een spannende schoolreis naar Parc Astérix bij Parijs met een touringcar van Tip Top Toers? Gekke mensen, die Tip Toppers. Parc Astérix is een fantastisch pretpark gelegen in de buurt van de prachtige stad Parijs en biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Dit park wordt tegenwoordig gezien als goede concurrent van Disneyland Parijs.

Parc Astérix is geïnspireerd op de beroemde stripverhalen van Asterix en Obelix, en brengt de avonturen van deze legendarische Galliërs tot leven. Het park beschikt over meer dan 40 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, en shows die u meevoeren naar het oude Gallische tijdperk. Of het nu gaat om een adrenalinekick in de OzIris-achtbaan, een spetterend avontuur in de Grand Splatch of een bezoek aan de indrukwekkende arena waar spectaculaire shows plaatsvinden, Parc Astérix heeft voor ieder wat wils.

Tijdens onze schoolreis naar Parc Astérix kunnen wij zorgen voor alle details, zodat u zich volledig kunt concentreren op het plezier en de opwinding van de dag. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel naar het park in een luxe touringcar en staan klaar om u aan het einde van de dag veilig terug te brengen.

Om uw dag in Parc Astérix nog aangenamer te maken, is het er een mogelijkheid om maaltijdpakketten te reserveren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de lunch en kunt u genieten van heerlijke maaltijden in een van de restaurants in het park.

Parc Astérix is het perfecte park voor een educatief en vermakelijk schooluitje. Leerlingen kunnen genieten van de attracties, terwijl ze tegelijkertijd meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van de oude Galliërs.

Als dat niet een Tip Top schoolreisje per bus wordt? Wij kunnen niet wachten om het bus  vervoer voor jullie school te verzorgen! Aarzel dan ook niet en vul het offerte aanvraag formulier in… En wie weet, koersen we dan wel af op een hele leuke dag.

Impressie over de bestemming:
Play Video

Offerte aanvragen

Om een Tip Top offerte te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. 

Om dit makkelijk en snel te kunnen doen, verzoeken we je om het offerte formulier hiernaast in te vullen.

Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang voor jou, om de ideale prijs voor jou te maken.

Misschien rijdt deze Tip Top Toers bus jou wel naar Parc Asterix