Schoolreis met de bus naar Walibi Holland

Schoolreis naar Walibi Holland: de ultieme belevenis

Een schoolreisje naar Walibi Holland is een dag om nooit te vergeten. Walibi Holland is een pretpark gelegen in Biddinghuizen en biedt attracties voor jong en oud. Een dagje uit naar Walibi Holland is dan ook de perfecte gelegenheid om als school te genieten van een dag vol plezier en spanning. In deze blog vertellen wij je alles over de mogelijkheden van een schoolreis naar Walibi Holland.

Met de bus naar Walibi

Attracties voor jong en oud

Walibi Holland biedt attracties voor jong en oud. De achtbanen zijn het paradepaardje van het park. El Condor, de Goliath en de Lost Gravity zijn enkele van de vele achtbanen die het park rijk is. Voor de kleintjes zijn er ook genoeg leuke attracties zoals de draaimolen, de trein en de theekopjes. Daarnaast biedt Walibi Holland nog vele andere spannende attracties zoals de Skydiver en de Super Swing.

Educatieve elementen

Een schoolreisje naar Walibi Holland biedt naast plezier ook educatieve elementen. Zo kan er tijdens de rit in de achtbaan bijvoorbeeld uitleg worden gegeven over de natuurkunde die achter de rit schuilt. Ook kunnen er tijdens de rit in de Goliath uitleg worden gegeven over de veiligheidsaspecten van attracties. Op deze manier kan een schoolreis naar Walibi Holland niet alleen een leuk, maar ook een leerzaam uitje zijn.

Zo heeft Walibi Holland ook een lespakket beschikbaar op de website.

Catering

Het pretpark biedt een ruim assortiment aan catering. Van een snelle hap bij de frietkraam tot een uitgebreid diner in het restaurant. Walibi Holland heeft voor ieder wat wils. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan het schoolreisje een lunchpakket te bestellen. Op deze manier hoeft er niet te worden gewacht in de rij bij de horecagelegenheden.

Conclusie

Een schoolreisje naar Walibi Holland is een dag vol plezier en spanning voor jong en oud. Het park biedt attracties voor iedereen en is tevens een leerzame ervaring

Vraag nu snel een offerte aan!!